Over MooiBeeld

Wij maken al meer dan 15 jaar productfoto’s en –video’s van de hoogste kwaliteit. Dit altijd met het complete marketingplaatje in het achterhoofd. Dankzij kennis en ervaring weten we heel goed wat de juiste aanpak is voor jouw product - online en offline. Wij denken daarbij ook graag met je mee.Dankzij de betrokkenheid van onze fotografen, kunnen we altijd snel schakelen. Bij spoed kun je vaak al binnen 48 uur de beelden hebben: inclusief nabewerking en geleverd zoals je dat wenst. Onze fotografen doen de nabewerking zelf, waardoor we niet van anderen afhankelijk zijn.

MooiBeeld heeft een eigen, professionele fotostudio van 100 m2. Bovendien zijn we centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op ons terrein. 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

 

We maken graag kennis met je!

Joshua

Fotograaf

Joshua is allround senior fotograaf bij MooiBeeld. Al op zeer jonge leeftijd ontdekte hij het mooie vak fotografie. Na zijn studies fotografie in binnen- en buitenland heeft Joshua een stijl ontwikkeld waarin persoonlijkheid en eenvoud samensmelten.

Deze fotograaf heeft zijn sporen verdiend in de mode en reclame-industrie. Zijn werk is gepubliceerd in vele Nederlandse tijdschriften. Zijn stijl is herkenbaar aan het mooie licht. En aan de manier waarop hij mensen op hun gemak stelt voor de camera.

Joshua's specialisaties zijn reclame & conceptfotografie, portretfotografie én dronefotografie & video's.

Brannie 

Projectmanager

Brannie is een onmisbare schakel en vrolijke noot binnen MooiBeeld. Ze zorgt ervoor dat klanten op een fijne manier geholpen worden en er snel een passende aanbieding wordt gedeeld. Brannie regelt ook de retouren van gefotografeerde producten en plant de shoots op locatie. Dit doet ze altijd met een grote glimlach.

Helmert 

Eigenaar/art director

Helmert is creatief en ambitieus. Een combinatie die onvermijdelijk leidde tot de oprichting van MooiBeeld.

Schakel je MooiBeeld in voor jouw project? Dan denkt deze beelddenker altijd op de achtergrond mee. Met zijn jarenlange ervaring als fotograaf en improvisatietalent brengt hij elke fotoshoot naar een hoger niveau.

Kortom: Helmert is de spin in het web, die garandeert dat jouw wensen omgezet worden in aantrekkelijke beelden.

Klaar om kennis te maken?

Heb je vragen over de mogelijkheden? Of vind je het fijn als wij met je meedenken over de beste oplossing? Meen dan conctact met ons om!
 

Bel 0342 200 202    info@mooibeeld.nl

Snel een offerte op maat

 

Interesse? Vraag een offerte op maat aan! Vul het formulier in of mail ons op info@mooibeeld.nl.

Heb je spoed en wil je direct advies?
Bel dan nu: (0342) 200 202.