Over MooiBeeld

Wij maken al meer dan 15 jaar productfoto’s en –video’s van de hoogste kwaliteit. Dit altijd met het complete marketingplaatje in het achterhoofd. Dankzij kennis en ervaring weten we heel goed wat de juiste aanpak is voor jouw product - online en offline. Wij denken daarbij ook graag met je mee.Dankzij de betrokkenheid van onze fotografen, kunnen we altijd snel schakelen. Bij spoed kun je vaak al binnen 48 uur de beelden hebben: inclusief nabewerking en geleverd zoals je dat wenst. Onze fotografen doen de nabewerking zelf, waardoor we niet van anderen afhankelijk zijn.

MooiBeeld heeft een eigen, professionele fotostudio van 100 m2. Bovendien zijn we centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op ons terrein. 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

 

We maken graag kennis met je!

Helmert van Reenen 

Eigenaar/art director

Helmert is creatief en ambitieus. Een combinatie die onvermijdelijk leidde tot de oprichting van MooiBeeld.

Schakel je MooiBeeld in voor jouw project? Dan krijg je eerst met Helmert te maken. Hij neemt een kijkje in jouw keuken om inspiratie op te doen. En dan beginnen de ideeën te borrelen en bruisen.

Kortom: Helmert is de spin in het web, die garandeert dat jouw wensen omgezet worden in effectieve beelden.

Fred Dörfel

Fotograaf

Fred is een echte allrounder: geef hem een camera in zijn handen en hij gaat voor je aan de slag. Hij heeft 14,5 jaar gefotografeerd voor horeca groothandel Hanos. Hier maakte hij voornamelijk productfoto’s en sfeerrapportages van food en non-food.

Kenmerkend voor Fred is dat hij heel goed is met belichting en schaduw (clair-obscur). Of zoals hij het zelf noemt: “Ik schilder met licht en schaduw.”

Specialisaties

  • Studiowerk
  • Productfotografie
  • Food/culinaire fotografie

Klaar om kennis te maken?

Heb je vragen over de mogelijkheden? Of vind je het fijn als wij met je meedenken over de beste oplossing? Meen dan conctact met ons om!
 

Bel 0342 200 202    info@mooibeeld.nl

Snel een offerte op maat

 

Interesse? Vraag een offerte op maat aan! Vul het formulier in of mail ons op info@mooibeeld.nl.

Heb je spoed en wil je direct advies?
Bel dan nu: (0342) 200 202.