Wij scoren een 5,0

(27)

Bekijk alle reviews

Portretfotografie

Geef de mensen in jouw bedrijf een gezicht.

Laat de mensen achter je bedrijf zien met goede portretfotografie

Een mooie manier om jouw organisatie goed in beeld te brengen is met de mensen die er werken. Zij maken jouw bedrijf. Onze ervaren fotograaf zorgt voor portretfoto’s die opvallen.

Vraag een offerte aan

Jouw mensen in beeld

Werk jij graag samen met een volledig onbekende? Nee toch? Je wilt er een beeld, een gezicht, bij hebben. Daarom is zakelijke portretfotografie belangrijk. Als toevoeging voor jouw website, maar ook voor bijvoorbeeld op LinkedIn of andere social media.

De goede manier om jouw organisatie goed in beeld te brengen is met de mensen die er werken. Jouw mensen. Zij maken jouw bedrijf. En wist je dat beelden met mensen geloofwaardiger zijn? Daarnaast brengen ze emotie over en zorgen voor extra betrouwbaarheid.

Onze ervaren fotograaf zorgt voor portretfoto’s die opvallen. Foto’s die next-level zijn. Die de emotie en het innerlijk van jouw bedrijf weten te vangen door de ogen van jouw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s zelfverzekerd op de foto staan. Allemaal om jouw visuele uitstraling te versterken én jouw bedrijf echt te laten zien aan jouw klant.

Drie redenen om jouw bedrijf in beeld te laten brengen door MooiBeeld

We verdiepen ons in je bedrijf

Ons team moet jou en jouw bedrijf vastleggen zoals jij dat voor ogen hebt. Daarom duiken wij helemaal in jouw bedrijf. Wij willen jouw bedrijf leren kennen. Want op die manier komen we samen tot het beste resultaat.

Ervaren fotograaf

Het is best spannend om voor de camera te staan. Wel fijn als je dan een ervaren fotograaf achter de camera hebt staan die je op je gemak weet te stellen.

Veel mogelijkheden

MooiBeeld heeft veel verschillende specialisaties. Van concept- en reclamefotografie tot portretfotografie en dronefotografie. Uiteraard inclusief professionele beeldbewerking.

Zo gaan wij voor jou aan de slag

01.Brainstormen en het creëren van een moodboard

We starten met een moodboard. Hierop maken wij onze creatieve ideeën visueel en krijg jij meteen een beeld van de mogelijkheden. Dit moodboard wordt dan ook de basis van de foto’s.

02.Het maken van de juiste foto’s

Wanneer we tevreden zijn over de sfeer die we neer gaan zetten is het moment om foto’s te maken. Bij jou op locatie of een externe locatie, net wat jij wilt en past bij jouw bedrijf. De visagie wordt, indien nodig, geregeld en de juiste attributen worden bij elkaar gezocht. Het enige wat jij hoeft te doen, is voor 1 dag model staan.

03.De mooiste beelden worden geselecteerd en bewerkt

Na het maken van foto's volgt er nog een belangrijk onderdeel. We stoppen namelijk niet met het nemen van foto’s, maar zorgen voor het totaalplaatje. De beeldbewerker selecteert de beste beelden en zorgt voor de juiste bewerking. Bij de nabewerking bewerken we de beelden precies zo dat ze bij jouw huisstijl passen. Ook verwijderen we oneffenheden. En als het nodig is kunnen we zelfs de lucht veranderen. Alles voor het perfecte plaatje.

04.Je ontvangt rechtenvrije foto’s

Het resultaat is een goed gevulde beeldbank met unieke, rechtenvrije beelden die jouw organisatie weerspiegelen. Zo aangeleverd dat jij ze meteen kunt gebruiken.

Op zoek naar een portretfotograaf?

Wil jij ook opvallen met goede bedrijfsfotografie? Kwalitatief hoogwaardige foto’s van jouw bedrijf, producten, diensten en medewerkers zorgen voor professionele uitstraling. Daarnaast benadrukken ze wie je bent en wat je doet. Daarmee val je op tussen de concurrentie.

Het team van MooiBeeld denkt met je mee. Of het nu gaat om het produceren van een reclamecampagne, een productpresentatie of een bedrijfsreportage, wij zorgen voor foto’s die passen bij jouw bedrijf.

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat. Of mail ons op info@mooibeeld.nl. Heb je op korte termijn beelden nodig? Bel dan meteen 0342 200 202.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar wij
voor werken