Promotiefilm laten maken

Breed inzetbaar en opmerkelijk

 

Vraag hier jouw offerte aan

Vanaf € 295,- per video

 

Waarom een promotiefilm laten maken?

Versterkt imago

Met een promotiefilm geef je jouw bedrijf een identiteit. Met een duidelijke identiteit snappen klanten beter wie zij voor zich hebben en wat ze aan het bedrijf hebben. Als de identiteit in alle marketingcommunicatie-uitingen terugkomt, herkennen én vinden klanten jou eerder.

Hogere betrokkenheid

Op websites- en shops met een promotiefilm klikken bezoekers vaker door naar een volgende pagina. Dit is niet alleen goed voor de vindbaarheid van de website of webshop, maar laat ook zien dat promotiefilms leiden tot hogere betrokkenheid. Als je een duidelijk beeld neerzet van jouw bedrijf, zorgt dit voor een positieve associatie met het merk bij jouw doelgroep.

Betere organische vindbaarheid

Online vindbaarheid gaat al lang niet meer alleen om zoektermen. Het gaat om de kwaliteit van jouw content en in hoeverre je de doelgroep verder helpt. Eén van deze factoren is de tijd die de doelgroep besteedt op jouw website. Met een promotiefilm blijven bezoekers vaak wel 2 of meer keer zo lang op jouw website.

Verhoogt conversies

Hierbij moet je denken aan: meer downloads, aanvragen, inschrijvingen en verkopen. Daar kan een promotievideo in belangrijke mate aan bijdragen. Want je neemt de doelgroep mee in het verhaal van je bedrijf. Zo voelen zij sneller een band. En ondernemen eerder actie.

Waarom MooiBeeld jouw promotievideo laten maken?

 

Spoed?

Heb je met spoed een promotiefilm nodig? Twijfel dan niet en neem contact op! Dan stemmen we snel af en gaan direct voor je aan de slag. Dan heb je jouw video binnen 48 uur gebruiksklaar in huis.

Bel 0342-200 202

Onze videograaf

Nander de Wijk ontdekte zijn passie voor foto- en videografie al op 12-jarige leeftijd. Al vanaf zijn 15e is hij professioneel bezig met zijn passie. 

Kenmerkend voor Nander is dat hij goed is in persoonlijk contact. Daardoor haalt hij passie in mensen naar boven en kan hij bij zijn reportages goed het gevoel van het bedrijf overbrengen. 

Ook heeft hij veel technische kennis over de apparatuur, waardoor hij precies weet bij welke instellingen het object het beste tot zijn recht komt.

 

Neem contact op  Stuur WhatsApp

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij de juiste partij voor jouw promotiefilm? Of weet je zeker dat je een promotiefilm wilt laten maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Ontvang snel je offerte

Binnen 12 uur reactie in je mailbox.