Drone-video laten maken

Breng jouw concept tot leven

 

Vraag hier jouw offerte aan

Vanaf € 295,- per video

 

Soorten drone-video’s

Wervingsvideo

Als bedrijf wil, of moet, je blijven groeien. Daar hoort ook nieuw personeel bij. Personeel werven is niet zo makkelijk als voorheen, wat betekent dat je als bedrijf echt indruk moet maken op talentvolle kandidaten. Met een wervingsvideo spring je uit de massa en bereikt je op leuke en innovatieve wijze de doelgroep.

Commercial

Waar voorheen helikopters werden gebruikt om vanuit de lucht te filmen, wordt nu vaak de drone ingezet. Dit is zowel qua kosten als qua werkzaamheden een stuk voordeliger en efficiënter. Samen met onze videograaf stel je de boodschap op die je wil overbrengen. Met inzet van de juiste hoeken en technieken maak je een onuitwisbare indruk op jouw  doelgroep.

Aftermovie

Je organiseert een evenement en wilt natuurlijk graag aan iedereen laten zien hoe succesvol dit was. Hoe laat je nu een betere indruk achter dan door de mensenmassa van bovenaf te filmen? Dit laat niet alleen zien dat jouw evenement qua bezoekersaantal is geslaagd, maar geeft ook een dynamische indruk van het evenement.

Bedrijfsfilm

Mensen lezen steeds minder. Ook online nemen mensen minder de tijd om lappen tekst te lezen. Ze scannen vooral. Met een bedrijfsvideo kun je goed samenvatten waar jouw bedrijf voor staat. Je maakt het de doelgroep ook makkelijk, want die hoeft alleen maar te kijken en te luisteren.

Waarom een dronevideo?

Een onuitwisbare indruk

Met een drone-video kunt je jouw bedrijf van alle kanten belichten. Wij brengen zowel de binnen- als buitenkant van het bedrijf in beeld. Geef jouw doelgroep een kijkje in jouw  pand en maak hen nieuwsgierig. Met verschillende effecten, zoals in- en uitzoomen, zorgen we voor een onuitwisbare indruk van je bedrijf.

Onderscheid je van jouw  concurrenten

Drone-video’s voor bedrijven zijn nog relatief nieuw. Wees jouw  concurrenten voor en haal je doelgroep eerder over de streep. Met een dronevideo straal je innovatie en vooruitstrevendheid uit. Daarnaast schets je een goed beeld van het type bedrijf dat je bent. Mensen waarderen het altijd als ze alvast een kijkje mogen nemen.

Indrukwekkend overzicht

Staat jouw bedrijf in een prachtige omgeving? Bestrijkt jouw bedrijf een grote oppervlakte? Of is juist de binnenkant van het pand iets wat je doelgroep niet mag missen? Met een drone-video vanuit de lucht ziet de doelgroep in één oogopslag hoe het bedrijf eruitziet en waar je voor staat.

Waarom MooiBeeld jouw drone-video laten maken?

 

Spoed?

Heb je met spoed een dronevideo nodig? Twijfel dan niet en neem contact op! Dan stemmen we snel af en gaan direct voor je aan de slag. Dan heb je de video binnen 48 uur gebruiksklaar in huis.

Bel 0342-200 202

Onze videograaf

Nander de Wijk ontdekte zijn passie voor foto- en videografie al op 12-jarige leeftijd. Al vanaf zijn 15e is hij professioneel bezig met zijn passie. 

Kenmerkend voor Nander is dat hij goed is in persoonlijk contact. Daardoor haalt hij passie in mensen naar boven en kan hij bij zijn reportages goed het gevoel van het bedrijf overbrengen. 

Ook heeft hij veel technische kennis over de apparatuur, waardoor hij precies weet bij welke instellingen het object het beste tot zijn recht komt.

 

Neem contact op  Stuur WhatsApp

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij de juiste partij zijn voor jouw drone-video? Of weet je zeker dat je een dronefilm wilt laten maken?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Ontvang snel je offerte

Binnen 12 uur reactie in je mailbox.