Aftermovie laten maken

Een onvergetelijke herinnering en promotiemateriaal in één..

 

Vraag hier jouw offerte aan

Vanaf € 295,- per video

Waarom een aftermovie?

Bereik en bekendheid

Video’s hebben een groot bereik en krijgen veel views op sociale media. Het vat het evenement samen en brengt de sfeer goed over. Het enige wat de doelgroep hoeft te doen is op ‘afspelen’ drukken. Zo herbeleven zij het evenement of krijgen ze de kriebels om de volgende editie toch wél te bezoeken. 

Een onuitwisbare indruk

Door alle snelle media om ons heen is het belangrijker dan ooit om de sfeer van een evenement mee te geven. Met een aftermovie krijgt jouw  doelgroep in enkele minuten een goed beeld. En kunnen zij sneller beslissen of dit evenement iets voor hen is. Kom maar op met die aanmeldingen voor de volgende editie!

Ook bruikbaar als promotiefilm

Video is een laagdrempelig en aantrekkelijk kanaal voor promotiedoeleinden. Een aftermovie is pas een goede aftermovie als je deze ook kunt inzetten als promotiefilm. Onze videograaf zorgt ervoor dat hetgeen waar je voor staat goed wordt overgebracht. Zo kun je ‘m ook jaren na dato nog als promotiemateriaal gebruiken.

Waarom MooiBeeld jouw aftermovie laten maken?

 

Spoed?

Heb je met spoed een aftermovie nodig? Twijfel dan niet en neem contact op! Dan stemmen we snel af en gaan direct voor je aan de slag. Dan heb je de video zo snel mogelijk in huis.

Bel 0342-200 202

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij de juiste partij voor jouw aftermovie? Snel een aftermovie laten maken?
Vraag vrijblijvend een offerte aan, de investering gaat je meevallen!
 

Ontvang snel je offerte

Binnen 12 uur reactie in je mailbox.