Foodfoto's laten maken

Laat de foto het product verkopen.
 

Vraag hier jouw offerte aan

Vanaf € 5,- per foto

 

Achteraf bewerken van productfoto’s

Uiteraard is het mogelijk jouw productfoto’s achteraf te bewerken. Onze foto professionals kennen alle geheimen van Photoshop

Product vrijstaand maken

Packshots voor webshops zijn meestal zonder achtergrond. Onze beeldbewerking maakt de productfoto's snel en nauwkeurig vrijstaand (zogenoemde masking of clipping path).

Achtergrond bewerken

Het is mogelijk de kleur van de achtergrond achteraf nog te bewerken. Zo kun je precies de kleur kiezen die jouw product het beste uitlicht.

Schaduw bewerken

Soms wil je de schaduw op een foto aanpassen. Onze beeldbewerkers kunnen ongewenste schaduwen achteraf wegwerken of zelfs toevoegen.

Omkleuren

Heb je een product in meerdere kleuren? Vaak kunnen we op basis van één product de andere kleuren Photoshoppen. Scheelt weer producten fotograferen.

Retoucheren

Wil je het helemaal perfect hebben? Dan kun je je productfoto's nog laten bijwerken: onregelmatigheden wegpoetsen, kleuren corrigeren, etc. 

Waarom MooiBeeld jouw productfoto’s laten maken?

 

"Prima prijs-kwaliteitverhouding"

Foodfotografie | Van gekoeld vlees tot vele wijnflessen

Wij hebben hier mooie packshots voor ons e-commerce platform laten maken. Het ging om ruim 250 producten, dus dat vroeg best wat qua planning en logistiek. Maar Mooibeeld speelde snel in op vragen en kon op korte termijn anticiperen. De prijs-kwaliteitverhouding was prima en ook daarom kan ik dit bedrijf zeker aanraden.

NextDeli
Ben Hansen

"Het zijn echte professionals"

Productfotografie | Diverse producten

We hebben al langer een hele goede relatie met Mooibeeld. Voor onze productfotografie breng ik onze producten naar de studio. Dat zijn er soms heel veel, maar een briefing is nauwelijks nodig. Het zijn echte professionals die precies weten hoe wij het willen hebben, en voor welke doelgroep. De contacten zijn prettig en de beelden zijn altijd perfect, inclusief nabewerking. Helemaal top!

De Beer Group
Thomas Broedelet

"Topkwaliteit voor een goede prijs"

Productfotografie | Poker attributen

Dit bedrijf maakte voor onze website topkwaliteit foto’s tegen een goede prijs. Na de offerte ontstond een leuk contact en kwam de fotograaf bij ons langs om hier de productfoto’s te maken. Hij kwam ook met goede adviezen en leuke ideeën. Mooibeeld stond ook daarna nog voor ons klaar met flexibele service. Prettig om zo’n partner naast je te hebben. 

onkpoker.nl

ONK Poker
Mathijs Jonkers

Spoed?

Heb je met spoed productfoto's nodig? Twijfel dan niet en neem contact op! Dan stemmen we snel af en gaan direct voor je aan de slag. Dan heb je jouw foto binnen 48 uur gebruiksklaar in huis.

Bel 0342-200 202

MooiBeeld maakt graag ook conceptuele productfoto's.

Daag ons uit!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij de juiste partij voor jouw productfoto’s zijn? Of weet je zeker dat je een productfoto wilt laten maken?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Ontvang snel je offerte

Binnen 12 uur reactie in je mailbox.