Instructiefilm laten maken

Weg met die saaie handleidingen.

 

Vraag hier jouw offerte aan

Vanaf € 295,- per video

 

Waarom een instructiefilm laten maken?

Jouw product snel in gebruik

Als iemand jouw product heeft gekocht, wil hij of zij daar het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag. Een lange, saaie handleiding lezen zit er niet in. Met een instructievideo vat je de belangrijkste features van het product samen, zodat jouw klant er direct mee aan de slag kan. Je kunt ook verschillende veelgestelde vragen beantwoorden in een begeleidende instructievideo.

Beter begrijpen en onthouden

Mensen zijn visueel ingesteld. Daarom onthouden mensen foto’s en video’s vaak beter dan teksten. Dit geldt ook voor instructiefilms. In de video vatten we de belangrijkste punten van het product samen. Deze voorzien we van beelden. Waardoor klanten een bepaalde handeling beter snappen dan wanneer er alleen tekst beschikbaar is.

 

Waarom MooiBeeld jouw instructiefilm laten maken?

 

Spoed?

Heb je met spoed een instructiefilm nodig? Twijfel dan niet en neem contact op! Dan stemmen we snel af en gaan direct voor je aan de slag. Dan heb je de video zo snel mogelijk in huis.

Bel 0342-200 202

Onze videograaf

Nander de Wijk ontdekte zijn passie voor foto- en videografie al op 12-jarige leeftijd. Al vanaf zijn 15e is hij professioneel bezig met zijn passie. 

Kenmerkend voor Nander is dat hij goed is in persoonlijk contact. Daardoor haalt hij passie in mensen naar boven en kan hij bij zijn reportages goed het gevoel van het bedrijf overbrengen. 

Ook heeft hij veel technische kennis over de apparatuur, waardoor hij precies weet bij welke instellingen het object het beste tot zijn recht komt.

 

Neem contact op  Stuur WhatsApp

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij de juiste partij voor jouw instructiefilm? Of weet je zeker dat je een instructiefilm wilt laten maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Ontvang snel je offerte

Binnen 12 uur reactie in je mailbox.