Animatievideo laten maken

Breng jouw concept tot leven

 

Vraag hier jouw offerte aan

Vanaf € 295,- per video

 

Waarom een animatievideo?

Complexe materie uitleggen

Heeft jouw bedrijf een ietwat complex(e) product of dienst? Je weet: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. De juiste animatie kan iets wat voor veel mensen ‘vaag’ is, kraakhelder maken. Zo snappen ze wat je te bieden hebt. Welk probleem je voor ze oplost. En dus waarom ze voor jou moeten kiezen.

Jouw huisstijl gevisualiseerd

Wij zorgen er natuurlijk voor dat de animatie jouw huisstijl vertegenwoordigt: in kleur, beeld en stijl. Dat zorgt voor (meer) herkenbaarheid en een sterke identiteit. Een sterke animatie in jouw huisstijl, versterkt je merk.

Geen grenzen aan fantasie

In een animatie kan alles. Tovenaars, superhelden, uitgestorven diersoorten: onze animator brengt ze tot leven. In een video van 60 seconden kun je je doelgroep meenemen op een reis over de wereld of door het heelal, naar de geschiedenis of de toekomst. We willen maar zeggen: alles is mogelijk.

 

Waarom MooiBeeld jouw animatiefilm laten maken?

 

Spoed?

Heb je met spoed een animatievideo nodig? Twijfel dan niet en neem contact op! Dan stemmen we snel af en gaan direct voor je aan de slag. 

Bel 0342-200 202

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd of wij de juiste partij zijn voor jouw animatievideo? Of weet je zeker dat je een animatievideo wilt laten maken?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Ontvang snel je offerte

Binnen 12 uur reactie in je mailbox.